Tietosuojakäytäntö

Praxis ("me" tai "meidän") ylläpitää https://www.praxiswear.fi ("Palvelua").

Tämä sivu kertoo käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun palvelussamme annat luvan käyttää tietojasi. Praxisin tietosuojakäytäntöämme hallinnoidaan ilmaisen riippumattoman tietosuojakäytännön avulla.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön käytäntömme mukaisesti. Ellei tietosuojakäytännössä toisin määrätä, tässä käytettyjä termejä sovelletaan samassa merkityksessä kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla https://www.praxiswear.fi.

 

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluamme.

 

Kerättyjen tietojen tyypit


Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen ("Henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla mm. seuraavat:

  • sähköpostiosoite
  • etu- ja sukunimet
  • puhelinnumero
  • osoite, postinumero/kaupunki
  • evästeet ja käyttötiedot


Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten palvelu on saatavilla ja miten sitä käytetään ("Käyttötiedot"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet-protokollaosoitteen (esim. IP-osoitteen), selainversion, palvelumme sivut, vierailusi ajan ja päivämäärän, sivuilla vietetyn ajan, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

 

Seuranta ja evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten henkilöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien näyttämiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoa verkkosivustomme käytöstä sosiaalisen median kumppaneidemme, mainoskumppaneidemme ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. Kumppanimme voivat yhdistää nämä tiedot muihin tietoihin, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet palveluidensa käytöstä.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot voivat hyödyntää käyttäjän kokemuksen tehostamiseen. Lain mukaan voimme tallentaa evästeitä laitteellesi, jos ne ovat ehdottoman välttämättömiä sen palvelun tarjoamiseksi, jota olet nimenomaisesti pyytänyt. Kaikkien muiden evästeiden osalta meidän on hankittava suostumuksesi. Tämä sivusto käyttää erilaisia evästeitä. Jotkin evästeet ovat sivuillamme näkyvien kolmannen osapuolen palveluiden määrittämiä. Voit muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi evästeilmoituksesta verkkosivustollamme milloin tahansa. Lue lisää siitä, keitä olemme, miten voit ottaa meihin yhteyttä ja miten käsittelemme henkilötietoja tietosuojakäytännössämme.

Suostumuksesi koskee seuraavia toimialueita: www.praxiswear.fi

Nykyinen tilasi: Salli kaikki evästeet.

Suostumustunnuksesi: KTsjloYpLQw/TDIXKE5ElxMiXM5WYFLBYgMDIY9QMSCi319eGKn9Kw==Suostumuksen päivämäärä: tiistai, 13 lokakuuta 2020 22.13.28 CEST

Suostumuksen muuttaminen |   Peruuta suostumuksesi

Evästeet on viimeksi päivitetty 09.02.2021: Cookiebot:

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita ovat tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit ohjeistaa selaintasi hylkäämään kaikki evästeet tai määrittämään, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et välttämättä voi käyttää mitään palvelumme osia.

Evästekäytäntö

 

Tietojen käyttö

Praxis käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoamiseen ja ylläpitoon
  • Ilmoittaaksemme sinulle palveluumme tehdyistä muutoksista
  • Voit halutessasi osallistua palvelumme vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin
  • Asiakaspalvelun ja tuen tarjoamiseen
  • Analyysin tai arvokkaan tiedon tarjoamiseen, jotta voimme parantaa palvelua
  • Palvelun seuranta ja käyttö
  • Teknisten ongelmien havaitsemiseen, ehkäisemiseen ja ratkaisemiseen

 

Tietojen siirtäminen

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneesi maan lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueesi laeista.

Jos olet Tanskan ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja huomaa, että siirrämme tiedot (mukaan lukien henkilötiedot) Tanskaan ja käsittelemme niitä siellä.

Tällaisten tietojen antamisen jälkeen olet antanut suostumuksesi tähän siirtoon.

Praxis tekee kaikki tarvittavat varotoimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Henkilötietojasi ei siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä tarkastuksia.

 

Tietojen julkaiseminen


Lakisääteiset vaatimukset

Praxis voi hyvässä uskossa luovuttaa henkilötietojasi seuraavissa kohdissa, mikäli se on tarpeen:

  • Oikeudellisen velvoitteen noudattaminen
  • Praxisin oikeuksien tai omaisuuden suojeleminen ja puolustaminen
  • Palvelun mahdollisen rikkomisen estäminen tai tutkiminen
  • Palvelun käyttäjien ja yleisen henkilökohtaisen turvallisuuden suojeleminen
  • Oikeudelliselta vastuulta suojeleminen

 

Tietojen turvallisuus

Tietosi turvallisuus on meille tärkeä, mutta huomio, että mikään tiedonanto internetin tai sähköisen tallennusmenetelmän kautta ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietosi suojaamiseksi, emme voi taata ehdotonta turvallisuutta.

 

Palvelun ammattilaiset

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan palvelun tarjoamista puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä toimenpiteitä tai auttamaan meitä analysoimaan, miten käyttää palveluamme.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihinne vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, ja he ovat velvollisia olla paljastamatta tai olla käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

 

Analytiikka

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan palvelumme.


Google Analytiikka

Google Analytiikka on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa verkkosivustojen liikennettä ja raportoi siitä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuratakseen ?? palveluamme. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstualisoidakseen ja mukauttaakseen mainoksia omassa mainosverkostossaan.

Voit kieltäytyä toimimasta siinä asentamalla Google Analytiikka selaimen. Lisäosa estää Google Analytiikan JavaScriptiä (ga.js, analytiikkaa.js ja dc.js) jakamasta Google Analytiikan kanssa tietoja vierailijoiden toiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen Tietosuoja ja ehdot -verkkosivustolla: https://policies.google.com/privacy?hl=da

 

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Suosittelemme, että tarkistat kunkin vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Emme voi hallita kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöä tai käytäntöjä, jotka eivät ole vastuussa niistä.

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: info@praxiswear.fi